Najnovšie recenzie zo sekcie Krémy a gély po holení
príjemná vôňa, rýchlo sa vstrebáva, naozaj zmenšuje póry.
Best produkt
Starý dobrý Barbus.CHladí,dezinfikuje, voní a za tie peniaze no nekúp to.
- rozumná cena
- vhodne na citlivu pokožku
pri objednavke jedneho kusu kozmetiky vysoka cena poštovneho.
- Naozaj funguje :)
Nečakal som, že to bude takto dobre fungovať, lepšie ako Voda pred holením Windsor. Trochu aj chladí, krásne voní eukalyptom. Chladí pri nanesení trochu, ale potom ešte viac pri každom nanesení peny (a tá môže byť aj Proraso Red, ktorý normálne nechladí).
Neskúšal som ešte ako krém po holení, niekedy skúsim :).
- Funguje skvele
- Trochu mám pocit, že zanechá taký pevný filter, ale nič zlé
Používam keď kamenec nestačí, takto vydrží veľmi dlho
nič nepokazí
- Príjemný, nedráždi pokožku. Používam ho viac ako 20 rokov.
- Bežne ho nedostať.
- Vôňa
je príjemný po nanesení na pokožku
- krásně voní
- velmi příjemný
- hedvábně mléčný
- opravdu pečuje
- proti krému po holení je krém před holením
Po otevření pečujícího krému koupelnu naplnil zvuk peruánské magické flétny, z tuby se vynořil muž, který mi podal latté s nápisem z pěny: TY DOKÁŽEŠ COKOLI, náhle jsem seděl ve vypolštářovaném proutěném křesle a začal mi masírovat ramena, zatímco mne kdosi ovíval obrovským palmovým listem. Mezitím jeden chlápek spravil světlo v kuchyni nad linkou, další přidělal věšák v předsíni a vůbec se nějak udělaly všechny ty drobnosti, ke kterým se nikdy nemůžu dostat. Nakonec parta v montérkách přidělala na jednu stěnu v obýváku obrovskou televizi a vedle křesla, ve kterém jsem náhle odpočíval, stála úplně nová lednička plná vychlazeného piva.
TOMUHLE JÁ ŘÍKÁM PEČUJÍCÍ KRÉM!
- Používal som ho v minulosti, lebo mi maximálne vyhovoval. Potom sa z trhu stratil a niekoľko rokov som ho nikde nedokázal zohnať. Keď som ho teraz objavil v predaji, tak som si kúpil hneď 10 balení
Viď text v odstavci "Pre"
- jediný ktorý manželovi vyhovuje kvoli pleti
lebo nám vyhovuje až na drahé poštovné
- Výborný, poyužívam ho už celé desaťročia.
- Lepší ako renomovaná konkurencia, výborná cena
Nemá chybu, odporúčam. Dokonca vyrobený na Slovensku,
v mladosti som šiel tisíc-krát cez miesta, kde je teraz výrobňa (Smižany, Mlynská ulica). Aspoň zopár ľudí sa takto zamestnalo.
Barbus Active Man gel po holení 100 ml
Pridané: 18. novembra 2015
(naposledy upravené 18. novembra 2015)
Zakúpený v NOVAKS.sk
- Príjemná vôňa
- Po holení dobre upokojí pokožku
odporúčam pomer cena a kvalita
- Perfektný, po nanesení ochladí príjemne pokožku, LEN VEĽKÝ PROBLÉM ho zohnať v drogériach v Košiciach.
Už som myslel že ho prestali vyrábať a objednať si ho v cene 0,90eur a POŠTOVNÉ 3,44e= NA HLAVU PADNUTÉ!!!!!!
- Tento tovar nebol dodaný.
Zobrazujem 61 - 77 zo 77 recenzií « Predchádzajúci 1 2 3 [ 4 ]